Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  09.02.2011 17:27:33

Wüstenrot zlevnil hypotéky

S hypotékami od Wüstenrotu můžete optimálně financovat nejen své bydlení, ale i další potřeby. Úrokové sazby jsou nyní nejvýhodnější za posledních několik let a ušetříte také na poplatcích.

 

Úrokové sazby klesly koncem roku 2010 na čtyřleté minimum a lze očekávat, že se již nebudou dále snižovat. Zatímco již v lednu některé banky úrokové sazby zvýšily, hypoteční banka Wüstenrot je naopak od února ještě snížila. U hypoték na bydlení tak učinila nejvíce u sazeb s kratší dobou fixace, tj. u jednoleté a dvouleté, a to o 0,3 % p.a . Hypotéku Wüstenrot tak můžete při jednoleté fixaci získat už za 3,69 % ročně. A bonitním klientům se nabízejí podobně nízké EXTRA úrokové sazby, tříletá ve výši 3,64 % p.a. a pětiletá 3,76 % p.a.

S hypotékou od Wüstenrotu budete mít vždy jistotu garantované sazby i pro další období platnosti úrokové sazby. Abyste získali zvýhodněnou sazbu, nemusíte mít u Wüstenrotu běžný účet ani další jiný produkt. Naopak, vaše hypotéka vám umožní získat slevu na jakýkoli další produkt z portfolia společností finanční skupiny Wüstenrot.

 

U Wüstenrotu máte na výběr ze široké škály hypotečních úvěrů, které můžete použít nejen na pořízení nebo rekonstrukci vlastního bydlení. Hypotečním úvěrem můžete velmi výhodně refinancovat dříve poskytnuté úvěry na bydlení a lze ho využít i na konsolidaci ostatních půjček. Díky hypotéce můžete také výhodně investovat do nemovitostí, pořídit si nové vybavení domácnosti a získáte s ní i finanční prostředky, které potřebujete k podnikání, na koupi nového auta nebo třeba i na dovolenou.

 

Výhodné kombinace na bydlení i na další účely

Wüstenrot nově upravil kombinace hypoték na bydlení s neúčelovou Hypotékou na cokoliv a Hypotékou na domácnost. U obou jmenovaných úvěrů snížila současně také úrokové sazby, u Hypotéky na cokoliv dokonce o 0,7 % p.a.

Neúčelovou Hypotéku na cokoliv, tzv. americkou hypotéku, můžete v kombinaci s hypotékou na bydlení využít až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Její splatnost byla navíc prodloužena na 30 let. Pokud potřebujete nejen úvěr na bydlení ale zároveň i prostředky na nové vybavení, má pro vás Wüstenrot ještě výhodnější Hypotéku na domácnost. Tu vám poskytne v potřebné výši s tím, že zatížení oběma úvěry nesmí přesáhnout 90 % hodnoty zastavené nemovitosti.

Celkově jsou tedy pro vás podmínky těchto úvěrů výhodnější než podmínky klasických spotřebitelských úvěrů bez zástavy nemovitosti.

 

Refinancování a konsolidace úvěrů

Hypotéky od Wüstenrotu vám pomohou i v situaci, kdy splácíte nevýhodné úvěry. Speciální hypotéku REFIN na refinancování úvěrů poskytnutých na bydlení můžete v současné době získat už za 3,59 % p.a., přičemž předem máte garantovánu úrokovou sazbu ve výši 3,99 % p.a. Vyřízení této hypotéky je zdarma a celý proces je pro vás administrativně velmi nenáročný a rychlý.

Splácíte-li více různých úvěrů, jejichž splátky začínají neúměrně zatěžovat váš měsíční rozpočet, je pro vás řešením kombinace neúčelové Hypotéky na cokoliv a Hypotéky REFIN. Konsolidace formou hypotéky vám umožní rozložení splátek až na 30 let. Výhodou bude především snížení měsíční splátky, což je pro mnoho klientů východiskem z platební nouze.

 

U Wüstenrotu ušetříte i na poplatcích

V současné době lze u Wüstenrotu výrazně ušetřit i na poplatku za vyřízení hypotečního úvěru. Hypotéky na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby a do 85 % hodnoty zástavy jsou poskytovány zdarma. Úspora na poplatku představuje až 25 000 korun.

U hypoték na bydlení do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti s jednoletou, dvouletou či tříletou fixací, účtuje banka až do odvolání jednotný poplatek ve výši 2 999 Kč. Minimální úspora u tohoto poplatku tak činí 5 001 Kč.

 

Mimořádné splátky

Jakýkoliv hypoteční úvěr od Wüstenrotu lze částečně či zcela splatit v okamžiku uplynutí fixace úrokové sazby. Vhodnou volbou délky této fixace, přičemž máte na výběr 1, 2, 3, 5 a 10 let, se vyhnete mimořádným splátkám a tím i placení případných sankčních poplatků. Mimořádné splátky jsou ale možné bez poplatků a úrokových sankcí i v průběhu fixačního období, výše dluhu ovšem nesmí klesnout pod 70 % zástavní hodnoty nemovitosti.

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy a články k hypotékám


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688