Nová infrasauna InfraMar, novinka v infrasaunách na českém trhu

Infrasauny InfraMar, to je nová řada infrasaun na českém trhu. Infrasauny známého prodejce Marimex jsou vyráběné z prvotřídních surovin. Při jejich výrobě je kladený důraz na výběr materiálů a pečlivě kontrolovaná kvalita zpracování. Používají se moderní výrobní postupy a testuje se výdrž každé součásti infrasauny.

Nové označení, zamezení zneužití
Infrasauny Deluxe, prodávané společností Marimex se staly pojmem na českém trhu. Díky svému designu a podobou s finskými saunami, energetickou nenáročností a jednoduchou montáži se staly hitem mezi zákazníky.

Vzhledem k tomu, že označení Deluxe bylo dlouhodobě zneužíváno konkurencí, rozhodli jsme se pro změnu obchodního označení. Infrasauna Deluxe se tak nyní představuje pod obchodním označením InfraMar. Při této změně jsme se nezaměřili pouze na změnu názvu, ale zvýšili jsme kvalitativní nároky na výrobu infrasaun řady InfraMar.

Vysoká kvalita zpracování
Od samého počátku věnujeme zvýšenou pozornost výběru dřeva, jeho začišťování a lakování. Dřevo na výrobu našich infrasaun pochází z kanadských lesů, kde je těženo celosvětově známými společnostmi, které jsou špičkou ve svém oboru. Zpracovaný materiál tak vyniká prvotřídní kvalitou. Pro představu -  tloušťka dřevěného panelu našich infrasaun dosahuje hodnot více než 4 cm!

Na základě našich dlouholetých zkušeností vyrábíme dřevěný panel infrasaun s tloušťkou 0,55 cm a rám s tloušťkou 3 cm. Celková tloušťka stěny je 4,1 cm (2 x 0,55 cm - vnitřní a vnější) + 3 cm = 4,1 cm.

Součástí infrasaun řady InfraMar je také bohaté příslušenství. V každé infrasauně naleznete ozonátor ( pomáhá okysličovat krev a stimuluje tvorbu kyslíku v lidských tkáních), ionizátor (pomáhá obohacovat vzduch ionty, jež mají pozitivní vliv na naše zdraví) a radio s MP3 přehrávačem s možností připojení k externímu USB zdroji, nebo SD kartě.

Naše infrasauny procházejí mnohonásobnou kontrolou kvality a proto získáte zdarma ke každé infrasauně nadstandardní, 3 letou záruku.

Přijďte navštívit naše nově otevřené Sauna Centrum Marimex. Vyzkoušejte až 30 modelů nabízených saun a ověřite si na vlastní oči, že vybrat si u nás může opravdu každý.

www.marimex.cz
www.sauna-centrum.cz



 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika