Vánoční soutěž o postel z masivu a další ceny – soutěžte a vyhrajte!

Vánoční  soutěž  s Bydlet.cz a Homemarket.cz začíná, soutěžte a vyhrajte svůj dárek pod stromeček. Máte šanci získat postel z masivního dřeva, houpací síť, nebo stabilní věšák. Stačí nejpozději do 31.12.2012 správně odpovědět na jednoduché soutěžní otázky.

Soutěžní otázky:

1. Z jakého materiálu je vyrobená Houpací síť St. Lucia?
a) 100% nylon
b) 100% bavlna

2. Z jakého masivu je vyrobená postel Nina?
a) borovicový masiv
b) smrkový masiv

3. Z jakého materiálu je podstavec u věšáku W20?
a) z mramoru
b) ze dřeva

Soutěž probíhá v termínu od 12.12. – 31.12.2012. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz  Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 31.12.2012. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže budou vylosovaní 3 výherci, kteří si převezmou výhry od Homemarket.cz. O výhrách budou informovaní e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení. 

V dalším textu se dozvíte nápovědu pro správné zodpovězení soutěžních otázek.

Partneři vánoční soutěže jsou:

 

 

 

Vánoční dárky na Homemarketu
Vánoce jsou za dveřmi a lámete si hlavu co vám ještě chybí dokoupit? Zaměřte se na nábytek a bytové doplňky. E-shop Homemarket.cz na českém internetu existuje již řadu let a patří mezi první desítku specializovaných prodejen na nábytek. Homemarket kromě širokého sortimentu nabízí svým zákazníkům zahraniční i tuzemský nábytek za příjemné ceny. Vámi objednané zboží prodejce přiveze až domů, vynese a ještě na vaše přání smontuje.

Jestliže se vám nedostává finančních prostředků i v této záležitosti je vám Homemarket k dispozici. Se společností ESSOX nakoupíte nábytek na splátky rychle a pohodlně.

Nábytek Homemarket.cz se zabývá prodejem dětského nábytku, kuchyňských linek, kancelářského a zahradního nábytku, ale i jednotlivých kusů nábytku, jako jsou manželské postele, komody, židle, jídelní stoly apod.

Vánoční nákupy na internetu vám šetří čas a peníze
Nebojte se vánočních nákupů na internetu. Pokud se obrátíte při nákupech na odborníky ve své profesi, můžete si být jisti, že rychle nakoupíte zboží, ušetříte peníze za benzín a ještě uspoříte čas na pečení vánočního cukroví.

Výhry, které můžete získat ve vánoční soutěži poskytuje Homemarket.cz:

1. cena - Postel z borovicového masivu Nina

2. cena - Houpací brazilská síť st. Lucia ze 100% bavlny

3. cena - Věšák W20 s mramorovým podstavcem

Přejme vám mnoho štěstí v soutěži a pěkné, klidné a příjemně strávené vánoční svátky!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry