Rekonstrukce a revitalizace jsou hlavní témata veletrhu FOR ARCH 2013

Veletrh FOR ARCH 2013 má jako svá hlavní témata rekonstrukci a revitalizaci . Letošní, již 24. mezinárodní stavební veletrh probíhá ve dnech 17. – 21.9.2013 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Souběžně s FOR ARCH se budou konat veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY A SPA, FOR WASTE a FS Days.

Nejvýznamnější mezinárodní veletrh stavebnictví v ČR začíná letos 17. září. Jedná se již o 24. ročník největší tuzemské stavební události, která se již tradičně koná v prostorech PVA EXPO PRAHA. Stejně jako každý rok je pro návštěvníky letošního ročníku připravený také unikátní cyklus přednášek, filmových projekcí, a bezplatného poradenství.

Povodňová problematika a Nová zelená úsporám 2013
Kromě hlavních témat rekonstrukce a revitalizace bude veletrh zaměřen na problematiku povodní, které letos výrazně poznamenaly mnoho míst naší země. V rámci FORCH ARCH proběhne  konference o protipovodňových opatřeních a sanaci staveb po řádění velké vody. Pro návševníky bude také připraveno rozsáhlé poradenské centrum k dotačnímu programu Nová zelená úsporám 2013, kde se mohou informovat o financování energeticky šetrných rekonstrukcí.

Nové výstavní plochy
Od loňského podzimu jsou v areálu PVA EXPO PRAHA v provozu nové výstavní haly. Tato novinka se letos poprvé dotkne také veletrhu FOR ARCH a souběžných akcí. Výrazně se tak zvýší komfort pro návštěvníky i kvalita zázemí pro vystavující firmy.

Souběžně s FOR ARCHem proběhnou v Letňanech také další, významné veletrhy: 

FOR THERM zmapuje problematiku vytápění s  důrazem na alternativní zdroje energie a vzduchotechniky a aktuální nabídku tepelných čerpadel.

FOR WOOD se letos významně zaměří na masivní dřevostavby, např. sruby, roubenky a vrstvené masivní dřevo.

FOR WASTE má pro letošní ročník připravené motto ve znění: „Recyklací k surovinám budoucnosti“.

Bazény, Sauny & SPA osloví nejen odbornou veřejnost, ale také jednotlivce, kteří plánují výstavbu privátního bazénu či domácí wellness zóny.

FS Days je již 5. ročníkem mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb.

V rámci FOR ARCH proběhne soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO, která tímto podporuje zájem mladých učňů o klasické rukodělné profese, které budou vždy potřeba.

www.forarch.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba