Rozhýbejte stěny ve vašem interiéru

Rozčlenění velkých interiérových prostor pomocí skleněné příčky nabízí dostatek světla, vzdušnosti i elegance. Co kdyby se ale taková příčka mohla pohybovat, podle toho zda chceme místnost rozdělit, či zase propojit? Obyčejné celoskleněné dveře nabízí pouze standardní průchozí otvor, ovšem velkoformátové posuvné dveře s pevnou hliníkovou konstrukcí se mohou stát doslova pohyblivou funkční stěnou!  

Celoskleněné dveře STRONG mohou dosahovat výšky až tří metrů

„Celoskleněné dveře STRONG mohou dosahovat výšky až tří metrů a díky tomu mohou zabírat prostor od podlahy až ke stropu a v zavřeném stavu tak vytvářet jednolitou skleněnou příčku,“ vysvětluje pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P, českého výrobce designových dveřních systémů a doplňuje: „Zasazením dveřního křídla do posuvného systému PREMIUM, kotveného ve stropě, o délce až šesti metrů a kombinací fixních a pohyblivých příček, lze docílit velmi atraktivního variabilního interiérového rozdělení.“

Nejste tak omezeni pouze jediným průchodem s určitou šířkou, ale můžete si libovolně zvolit, která část stěny bude posuvná a která nikoliv. Nechte tedy stěny, aby se hýbaly!

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry