Nové byty v Praze: dokončena stavba 118 bytů v projektu Viladomy Dubeč

Jana Brožková, 18.8.2017
Takřka 95 procent všech bytů mělo svého majitele před zahájením stavby Dlouhodobý developerský lídr EKOSPOL v minulých dnech dokončil stavbu 118 moderních bytů v projektu Viladomy Dubeč. Všechny byly prodány půl roku před dokončením, což jen dokládá, že je o byty od EKOSPOLU obrovský zájem. Takřka 95 procent všech bytů mělo svého majitele dokonce ještě před zahájením stavby na začátku loňského roku. Noví majitelé se do svých bytů nastěhují během jednoho měsíce.

„Viladomy Dubeč tvoří čtyři viladomy se třemi až čtyřmi podlažími, které se harmonicky napojí na blízké luxusní vily a rodinné domy. Nádherná příroda v okolí, v němž se nachází chráněné území Říčanka, soustava rybníků Lítožnice, Podleský rybník a přírodní památka Rohožník, nabízí ideální bydlení hlavně pro rodiny s dětmi. Ty ocení i kompletní občanskou vybavenost v místě včetně mateřské a základní školy,“ řekl na dnešním slavnostním otevření projektu Viladomy Dubeč Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice.

Atraktivitu projektu dokládá také to, že se všechny byty vyprodaly dlouho před dokončením stavby. Zájem lidí byl opravdu ohromný. Není ale divu. Nabídli jsme totiž perfektní bydlení ve vyhledávané lokalitě za bezkonkurenční ceny. Díky EKOSPOLU tak více než stovka rodin získala výjimečný domov,“ doplnil Korec k projektu Viladomy Dubeč.

Projekt Viladomy Dubeč, který vyrostl mezi ulicemi Městská a Kolocova v Praze 10 – Dubči, tvoří 118 bytů s dispozicemi 1+kk až 4+kk. Velikosti bytů začínají na 30 metrech čtverečních, největší nabízí svému majiteli 111 metrů čtverečních. U většiny bytů jsou navrženy předzahrádky, byty v horních podlažích mají jižně orientované střešní terasy. Součástí projektu je 99 podzemních garážových stání a dostatek venkovních parkovacích míst. Generálním dodavatelem stavebních prací v Dubči je stavební společnost PP 53.

Atraktivní lokalita Dubeč je vyhledávaná hlavně pro rozsáhlé lesy a vodní plochy, které ji obklopují. Na území Dubče se nacházejí hned tři chráněná území – lom Rohožník, soustava rybníků Lítožnice a přírodní park Říčanka. Právě toto malebné prostředí s nedotčenou přírodou je hlavním důvodem, proč je dnes Dubeč jednou z vůbec nejatraktivnějších lokalit pro výstavbu luxusních vil a rodinných domů. Svým obyvatelům totiž poskytuje unikátní možnost klidného a zdravého života ve venkovském prostředí, ale s veškerým komfortem velkoměsta.

Velkou výhodou Dubče je vedle nesporného přírodního bohatství i kompletní občanská vybavenost s dostatkem kulturního a sportovního vyžití. Přímo v obci se nachází zdravotní středisko, lékárna, mateřská a základní škola, řada obchodů, několik restaurací a supermarket. Obchodní centrum Europark Štěrboholy je navíc vzdáleno pouhých pět minut jízdy. Aktivní sportovci jistě ocení také kvalitní zázemí pro sport, ať už jde o fotbal, florbal, tenis či cykloturistiku.

•••

EKOSPOL a.s. je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice. Během loňského roku prodal 400 nových bytů. Během 25 let na trhu EKOSPOL úspěšně dokončil 51 velkých developerských projektů pro více než 9000 spokojených zákazníků. Všechny své projekty financuje bez využití bankovních úvěrů. EKOSPOL staví a prodává byty s optimálním poměrem ceny a kvality. 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba